MAAKELLARIT

Maakelder24 on nykyaikainen arkkitehtoninen ratkaisu, jonka kehittelyssä on otettu huomioon asiakkaiden toiveet. Kellari sopii erinomaisesti tonttisi maastoon eikä vie turhaan kallisarvoista tilaa.

Kellarin harkittu muoto auttaa säästämään tontin tilaa. Sen sisätilojen käyttöpinta on kuitenkin avara, minkä vuoksi Maakelder24 sopii ihanteellisesti pienelle mökkitontille. Töiden päätyttyä kellari näyttää pieneltä kummulta, josta voi muokata katseenvangitsijana toimivan kivikkoistutuksen.

Kellari ei vaadi kalliita lisätöitä tai -rakennuksia, kuten perustusta, suuria maanrakennustöitä kellarin peittämistä varten tai kalliita töitä julkisivuosan verhoilua ja koristelua varten. Maakelder24-perussarjaan sisältyy lopullinen julkisivuratkaisu, mikä vapauttaa tilaajan erilaisista lisäkuluista.

Maakelder24 sopii asennettavaksi myös paikkaan, jossa pohjavedet ovat korkealla. Maakellarikoostuu kahdesta vesitiiviistä säiliöstä, joilla on toisiinsa vesitiiviisti liitetty lattia ja välipohja.

Tuotteen valmistuksen ja asennuksen laatu on korkean AA-laatuluokituksen mukainen ja vastaa eurooppalaisia normeja ja standardeja (EVS-EN 13670:2010). Kellarin elementit ovat tiivistä betonia, johon on lisätty vesitiiviyttä parantavia aineita.

Kätevät monitasoiset hyllyt puutarhan antimien säilyttämiseksi.
Mukavat portaat koostuvat metallirungosta ja puuaskelmista, jotka ovat samanvärisiä kuin kellarin ulko-ovi.

Kellarille on tarkoitettu myös sisemmällä ovella varustettu tuulikaappi, joka auttaa välttämään kylmän ilman joutumista kellariin.

Kellarin yleiskäyttöisyys ja kilpailukykyinen hinta tekevät siitä sopivan laajalle käyttäjäkunnalle.

LUE LISÄÄ > Maakelder24.ee