BETONITYÖT

BETOJA Oy:n päätoimiala on erilaisten teräsbetonirakenteiden rakentaminen omalla työvoimalla: muotti-, raudoitus- ja betonityöt.

Yrityksen tavoitteena on tilaajalle hinnaltaan ja laadultaan sopiva, aikataulussa pysyvä rakennuksen tai rakennelman valetun rungon betonitöiden johtaminen, suorittaminen ja luovuttaminen. Henkilökunnalla on yli kymmenen vuoden kokemus erilaisten betonirakenteiden rakentamisesta kauppa- ja teollisuusrakennusten, kerrostalojen, toimistorakennusten ja erilaisten energiantuotanto- ja infrastruktuurikohteiden työmailta Virossa ja Suomessa.

Yrityksellä on liki 50 työntekijää, jotka suorittavat erilaisia betonitöitä:

  • Perustustyöt
  • Valubetonisten seinien, kattojen, pylväiden, palkkien, portaiden
  • Raudoitus- ja betonivalutyöt
  • Teräsbetonielementtien asentaminen
  • Betonilattioiden rakentaminen

BETOJA Oy :n henkilökunta on valmistanut erilaisia betonirakenteita, sekä maanalaisia että korkeita, sekä laajoja että massiivisia, sekä veistosmaisia että yksityiskohtaisia. Merkittäviä rakentamiamme energiantuotantokohteita ovat Auveren lämpövoimala ja Enefit280-öljynjalostamo. Muista rakennuksista kannattaa mainita Rotermannin kortteli, Pohjois-Viron aluesairaala, kerrostalo Juhkentali 28.

Käyttämällä oikeita työmenetelmiä sekä suunnittelemalla töiden teknologiaa ja voimavaroja yritys pystyy takaamaan betonitöiden laadukkaan, oikea-aikaisen ja turvallisen suorittamisen. Suoritamme betonitöitä kaikkialla Virossa / Suomessa ! Suoritamme vaikeusluokaltaan erilaisia betonitöitä.